CyberSecurity

Cel mai bun drum spre obținerea jobulului mult dorit și lansarea carierei tale în CyberSecurity. Un laborator cu instructori antreprenori conectanți la nevoile pieței, ce oferă insider-knowledge, coaching individual de carieră și conexiuni cu angajatori de top pentru o educație profesională ce dă rezultate.

Durata cursului
3 luni
Tipul de curs
Online
Plată în rate după angajare
2000 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Certificare
Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals SC-900
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2000 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Certificare
Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals SC-900
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2000 euro, plata după angajare

Capacități dezvoltate

Vei învăța să securizezi infrastructuri care rulează Active Directory, Azure Active Directory și Azure în concordanță cu recomandările Microsoft.
Vei dezvolta skill-uri pentru a putea detecta, investiga și răspunde la incidente de securitate folosind tehnologiile Microsoft.
Vei învăța să instalezi și să configurezi Microsoft 365 Defender și Microsoft Sentinel.
Vei înțelege mindset-ul unui antreneprenor și îți vei însuși competențe care nu se predau în alte școli de IT.
Noi, antreprenorii, înțelegem cel mai bine importanța networking-ului, de aceea după terminarea programului vei intra în rețeaua Nexus, în care îți vei găsi susținerea necesară pentru o evoluție deosebită în CyberSecurity.

Program

Active Directory
Pe durata acestui modul vei învăța bazele networking-ului și vei face un deep dive în Active Directory. La final vei putea să propui și să implementezi un plan de a securiza rețeaua unei organizații și infrastructura AD.
Azure
Active Directory
Vei învăța conceptele de bază care stau în spatele Azure. Împreună vom detalia modul de funcționare al Azure AD și cum putem securiza accessul la resursele care sunt în cloud.
Defender for Endpoint
Defender for Identity
Defender for O365
Defender Vulnerability Management
Instalează și configurează suita de securitate Microsoft. Vei Învață să monitorizezi infrastructuri hibride și să investighezi alertele care sunt generate de diferitele soluții de securitate care compun Microsoft 365 Defender.

Experiența ta

Coach-ul tău, antreprenor
Vei deveni fluent în tot ce înseamnă ”cybersecurity magic” sub mentoratul unor experți și antreprenori de top care te vor ajuta să navighezi și să asimilezi conceptele cheie prin exerciții, jocuri și scenarii ale unor clienți reali.
Conținut care prinde rădăcini
Programul nostru este construit pentru a se adapta la tendințele pieței. Așa rămâi relevant într-un domeniu dinamic. Învățăm să acceptăm provocări, eșecuri, schimburi de idei și gândire critică.
Consultanță și angajare
Pe parcursul programului vei beneficia de un serviciu de consultanță în carieră care te va pregăti pentru procesul de recrutare și locul de muncă pe care îl vei obține după finalizarea cursului.
Access exclusiv la Nexus
Odată conectat la rețeaua noastră, suntem alături de tine la fiecare pas din cariera ta. Comunitatea Nexus este plină de oameni pasionați cu ochii puși pe fapte mari.

Despre Trainer

Cine este Andrei?
Andrei Neagu este Co-Fondator și Trainer al Nexus Learning Lab, care înainte să se aventureze în lumea antreprenoriatului cu două afaceri de suflet a lucrat pe poziții de consultant și trainer Baze de Date Relaționale și Business Intelligence.
Experiență
A acumulat experiență la companii precum: Microsoft, Națiunile Unite și PokerStars. Este pasionat de educație, coordonând mai multe proiecte în acest domeniu, și este un Trainer Certificat Microsoft, cu experiență de peste 10 aniParcurs

Costuri

Educație pentru toți
Suntem siguri că vei obține locul de muncă pentru care ne-am pregătit împreună. Dacă vizezi un anumit job la o companie, îți vom oferi tot sprijinul pentru a obține acel job și rambursarea costurilor programului o vei începe numai după ce ai fost angajat/ă pe un rol care îți asigură un salariu minim de 4000 lei net pe lună.
Garantăm locul de muncă sau costul programului e zero
Avem toată încrederea în tine și în noi. Suntem convinși că dezvoltăm competențe și profesioniști care răspund nevoilor pieței și că împreună vom reuși să-ți găsim jobul dorit la finalul cursului. Noi așa măsurăm succesul în educația profesională. Și dacă nu reușim, ne asumăm! Prin urmare, taxele tale de școlarizare vor fi 100% suportate de noi.
Rate ușor gestionabile, în timpul tău
După ce ai atins pragul minim de venit la noul tău loc de muncă, vei începe să contribui în Nexus cu un procentaj din venitul tău lunar. Acesta îl calculăm în funcție de perioada pe care ți-o dorești – până la 24 de luni, fără avans și fără sacrificii.

Ce spun absolvenții noștri

Călin Ciută
Business Analyst - Deloitte Technology
Recomand cu drag Nexus Learning Lab!

Cursurile sunt de calitate, noțiunile complexe fiind explicate într-un mod profesionist și în același timp ușor de înțeles.

Nexus Learning Lab adună laolaltă oameni de calitate care fac experiența și mai faină.
Nicola Neagu
Data Visualization Consultant - Softelligence
Am început sa fac parte din echipa Nexus de la sfârșitul clasei a 12-a iar în prezent sunt anul întâi și am un loc de muncă. Pe parcursul întregului proces am avut parte de ajutorul și sprijinul întregii echipe.

Pe parcursul cursului de BI am fost pusă în fața unor probleme cât se poate de reale pe care am reușit să le rezolv cu ajutorul echipei și din care am învățat lucruri noi ,care m-au ajutat să mă adaptez mult mai ușor la locul de muncă.

Pot spune ca Nexus a dat startul carierei mele!
Alexandru Mitran
Software Developer - Axes Software
Prin Nexus am avut oportunitatea de a cunoaște ce înseamnă să înveți din plăcere! Cursul oferă nu numai o bază teoretică, ci te și pregătește pentru un loc de muncă prin aplicarea informațiilor pe exemple reale.

Am avut ocazia să cunosc și persoane minunate, alături de care am petrecut una dintre cele mai frumoase perioade de până acum. Dacă aș mai putea trece prin Nexus încă o dată pentru prima oară, nu m-aș gândi de 2 ori.

Andreea Vîlceanu
Data Visualization Consultant - Softelligence
Nexus Learning Lab este locul unde visele prind contur!

E locul unde am învățat să fac lucruri care înainte îmi păreau imposibile și unde am prins curaj să nu-mi mai abandonez pasiunile, ci să le dau o șansă. Datorită trainerilor care au foarte multă rabdare, într-un timp relativ scurt, am descoperit secrete ale unor tehnologii, care înainte îmi păreau mistere imposibil de descifrat.

Pentru mine, experiența Nexus a reprezentat cel mai important pas în cariera mult visată, deoarece m-a ajutat să dobândesc o bază solida de cunoștințe tehnice, m-a învățat cum să le aplic și cum să găsesc soluții rapide și chiar inedite oricărei probleme care poate surveni.
Gabriel Chiță
SQL Developer - Axes Software
Pentru mine Nexus a reprezentat mai mult decât un curs. Nu am avut în nici un moment senzația că mă aflu la un curs, și că am un trainer care încearcă să îmi explice niște lucruri.

Întotdeauna am simțit că persoana care mă ajută îmi este un prieten, cineva care mă ajută doar pentru că poate și pentru ca eu am nevoie. Și am fost ajutat nu doar pe plan

tehnic , am fost ajutat și să ma dezvolt ca persoană. Mi s-au oferit numeroase posibilități să fac lucruri la care nici nu am îndrăznit să mă gândesc că sunt în stare să le fac.
Victor Ambarus
Data Engineer - Extia
Pot spune cu încredere că Nexus este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut. Nu numai pentru cât de multe am descoperit și am învățat pe parcursul cursului,

cât și pentru comunitatea super faină unde te simți mereu ca acasă și poți fi in largul tău. Pentru cine vrea să intre în industria IT, Nexus este cu siguranță locul unde ar trebui să mergeți.
Mihnea Neferu
Azure & Microsoft365 Consultant - Boco Prime IT
Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie Nexus. Am învățat ce înseamnă cu adevărat o cariera in IT, cum trebuie sa înveți cu adevărat pentru profita din plin de resursele puse la dispoziție cât și de timpul alocat,

am învățat de la a scrie o linie de cod pana a face un CV demn de un programator. Fără Nexus nu as fi ajuns la nivelul la care sunt acum ca programator, dar mai ales ca om.
Avem răspunsul la
întrebarea ta!

Mă înscriu la curs

Următoarea grupă începe la 13.02.2023. Locuri limitate (cel mult 15 cursanți)

    Spune-ne unde ne-ai întâlnit


    Atașează-ne CV-ul tău