CyberSecurity

Cel mai bun drum spre obținerea jobulului mult dorit și lansarea carierei tale în CyberSecurity. Un laborator cu instructori antreprenori conectanți la nevoile pieței, ce oferă insider-knowledge, coaching individual de carieră și conexiuni cu angajatori de top pentru o educație profesională ce dă rezultate.

Durata cursului
3 luni
Tipul de curs
Online
Plată în rate după angajare
2000 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Certificare
Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals SC-900
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2000 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Certificare
Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals SC-900
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2000 euro, plata după angajare

Capacități dezvoltate

Vei învăța să securizezi infrastructuri care rulează Active Directory, Azure Active Directory și Azure în concordanță cu recomandările Microsoft.
Vei dezvolta skill-uri pentru a putea detecta, investiga și răspunde la incidente de securitate folosind tehnologiile Microsoft.
Vei învăța să instalezi și să configurezi Microsoft 365 Defender și Microsoft Sentinel.
Vei înțelege mindset-ul unui antreneprenor și îți vei însuși competențe care nu se predau în alte școli de IT.
Noi, antreprenorii, înțelegem cel mai bine importanța networking-ului, de aceea după terminarea programului vei intra în rețeaua Nexus, în care îți vei găsi susținerea necesară pentru o evoluție deosebită în CyberSecurity.

Program

Active Directory
Pe durata acestui modul vei învăța bazele networking-ului și vei face un deep dive în Active Directory. La final vei putea să propui și să implementezi un plan de a securiza rețeaua unei organizații și infrastructura AD.
Azure
Active Directory
Vei învăța conceptele de bază care stau în spatele Azure. Împreună vom detalia modul de funcționare al Azure AD și cum putem securiza accessul la resursele care sunt în cloud.
Defender for Endpoint
Defender for Identity
Defender for O365
Defender Vulnerability Management
Instalează și configurează suita de securitate Microsoft. Vei Învață să monitorizezi infrastructuri hibride și să investighezi alertele care sunt generate de diferitele soluții de securitate care compun Microsoft 365 Defender.

Experiența ta

Coach-ul tău, antreprenor
Vei deveni fluent în tot ce înseamnă ”cybersecurity magic” sub mentoratul unor experți și antreprenori de top care te vor ajuta să navighezi și să asimilezi conceptele cheie prin exerciții, jocuri și scenarii ale unor clienți reali.
Conținut care prinde rădăcini
Programul nostru este construit pentru a se adapta la tendințele pieței. Așa rămâi relevant într-un domeniu dinamic. Învățăm să acceptăm provocări, eșecuri, schimburi de idei și gândire critică.
Consultanță și angajare
Pe parcursul programului vei beneficia de un serviciu de consultanță în carieră care te va pregăti pentru procesul de recrutare și locul de muncă pe care îl vei obține după finalizarea cursului.
Access exclusiv la Nexus
Odată conectat la rețeaua noastră, suntem alături de tine la fiecare pas din cariera ta. Comunitatea Nexus este plină de oameni pasionați cu ochii puși pe fapte mari.

Despre Trainer

Cine este Andrei?
Andrei Neagu este Co-Fondator și Trainer al Nexus Learning Lab, care înainte să se aventureze în lumea antreprenoriatului cu două afaceri de suflet a lucrat pe poziții de consultant și trainer Baze de Date Relaționale și Business Intelligence.
Experiență
A acumulat experiență la companii precum: Microsoft, Națiunile Unite și PokerStars. Este pasionat de educație, coordonând mai multe proiecte în acest domeniu, și este un Trainer Certificat Microsoft, cu experiență de peste 10 aniParcurs

Costuri

Educație pentru toți
Suntem siguri că vei obține locul de muncă pentru care ne-am pregătit împreună. Dacă vizezi un anumit job la o companie, îți vom oferi tot sprijinul pentru a obține acel job și rambursarea costurilor programului o vei începe numai după ce ai fost angajat/ă pe un rol care îți asigură un salariu minim de 4000 lei net pe lună.
Garantăm locul de muncă sau costul programului e zero
Avem toată încrederea în tine și în noi. Suntem convinși că dezvoltăm competențe și profesioniști care răspund nevoilor pieței și că împreună vom reuși să-ți găsim jobul dorit la finalul cursului. Noi așa măsurăm succesul în educația profesională. Și dacă nu reușim, ne asumăm! Prin urmare, taxele tale de școlarizare vor fi 100% suportate de noi.
Rate ușor gestionabile, în timpul tău
După ce ai atins pragul minim de venit la noul tău loc de muncă, vei începe să contribui în Nexus cu un procentaj din venitul tău lunar. Acesta îl calculăm în funcție de perioada pe care ți-o dorești – până la 24 de luni, fără avans și fără sacrificii.
Avem răspunsul la
întrebarea ta!

Mă înscriu la curs

Următoarea grupă începe la 13.02.2023. Locuri limitate (cel mult 15 cursanți)

    Atașează-ne CV-ul tău