Data Engineering

Cel mai bun drum spre obținerea jobulului mult dorit și lansarea carierei tale în data engineering. Un laborator cu instructori antreprenori conectanți la nevoile pieței, ce oferă insider-knowledge, coaching individual de carieră și conexiuni cu angajatori de top pentru o educație profesională ce dă rezultate.

Vei afla: cum să proiectezi modele de date, să construiești și să administrezi arhitecturi complexe, să creezi data warehouses și data pipelines, să descurci big data și să descoperi IoT. Totul ca apoi să ne aventurăm în lumea data science-ului, a machine learning-ului și inteligenței artificiale.
Durata cursului
6 luni
Tipul de curs
Online
Plată în rate după angajare
25.440 lei
Tip curs
Online
Certificare
Microsoft Certified Profesional
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
6 luni
Dimensiune
12 cursanți
Investiție
25.440 lei
Tip curs
Online
Certificare
Microsoft Certified Profesional
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
6 luni
Dimensiune
12 cursanți
Investiție
25.440 lei

Capacități dezvoltate

Vei știi să proiectezi, să construiești și să administrezi un ecosistem de date.
Vei învăța SQL și Python care te vor ajuta să implementezi infrastructuri complexe de date.
Vei deprinde arta de a analiza volume mari de date și de a extrage concluzii relevante pentru business-ul în care vei activa.
Vei înțelege mindset-ul unui antreneprenor și îți vei însuși competențe care nu se predau alte școli de IT.
Noi, antreprenorii, înțelegem cel mai bine importanța networking-ului, de aceea după terminarea programului vei intra în rețeaua Nexus, în care îți vei găsi susținerea necesară pentru o evoluție fulminantă în domeniul datelor.

Program

SQL
Data Modelling
Descoperă cum funcționează SQL Server. Vei înțelege care este engine-ul din spate și cum comunică el cu sistemul de operare și resursele hardware.

Învăță să scrii cod SQL eficient și să-l optimizezi prin strategii de indexare. De asemenea vom intra în programare procedurală care extinde funcționalitățile standardului clasic SQL. Proiectează modele de date relaționale care să protejeze consistența și integritatea datelor.
Data Warehouses
OLAP
ETL
Power BI
Construiește un data warehouse, tehnologia care stă la baza ecosistemului de business intelligence și care facilitează analiza datelor și raportarea.

Vei învăța să dezvolți mecaniste ETL care să extragă date din diferite surse, să le transforme și să le încarce în data warehouse.

Dezvoltă modele semantice care prezintă modelul de date într-un mod ușor de înțeles pentru business.

Analizează datele în Power BI și crează rapoarte interactive.
HDFS
Spark
Hadoop
MapReduce
Pig
Hive
Streaming
Stapaneste Big Data invatand tehnicile si tehnologiile din acest curs. Vei ingera si analiza seturi imense de date care vin la serverele tale cu un debit mare.

Creeaza un cluster sanatos, alege tehnologiile si cupleazale pentru a putea procesa in timp real toate date si pentru a genera profit pentru firma ta. 

Vom studia DataFrameuri si vom andrena modele folosind MLib si vom putea vizuliza tot ce se intampla.

Vei invata despre Apache Spark, Hadoop, Elastic MapReduce, PySpark si multe alte tehnologii. 

Vei putea sa procesezi limbaj natural sau sa faci un motor de recomandare. 

Esti pregatit pentru debitul de date care te va ajuta pe tine si compania ta sa invinga competitia?
Python
Scikit-learn
Pandas
Matplotlib
Tensorflow
Numpy
Keras
Data science este un domeniu care creștere în mare viteză, cu noi metode și aplicații descoperite aproape în fiecare săptămână.

Veți învăța elementele esențiale ale ceea ce face Data Scientist grozav, un pic de matematică și diverse exerciții practice cu seturi de date din viața reală.

Veți intra în acțiune curățând datele, manipulându-le, prelucrându-le, vizualizând rezultatele finale și comunicându-le povestea pentru a-i ajuta pe ceilalți să înțeleagă. Veți pregăti modele de învățare supravegheate care vor prezice viitorul.

Începeți să învățați cele mai bune abilități de data science pe care le solicită piața muncii!

Experiența ta

Coach-ul tău, antreprenor
Vei deveni fluent în tot ce înseamnă ”data engineering magic” sub mentoratul unor experți și antreprenori de top care te vor ajuta să navighezi și să asimilezi conceptele cheie prin exerciții, jocuri și scenarii ale unor clienți reali.
Conținut care prinde rădăcini
Programul nostru este construit pentru a se adapta la tendințele pieței. Așa rămâi relevant într-un domeniu dinamic. Învățăm să acceptăm provocări, eșecuri, schimburi de idei și gândire critică.
Consultanță și angajare
Pe parcursul programului vei beneficia de un serviciu de consultanță în carieră care te va pregăti pentru procesul de recrutare și locul de muncă pe care îl vei obține după finalizarea cursului.
Access exclusiv la Nexus
Odată conectat la rețeaua noastră, suntem alături de tine la fiecare pas din cariera ta. Comunitatea Nexus este plină de oameni pasionați cu ochii puși pe fapte mari.

Parcurs

Costuri

Educație pentru toți
Suntem siguri că vei obține locul de muncă pentru care ne-am pregătit împreună. Astfel, rambursarea costurilor programului va începe numai după ce ai fost angajat/ă pe un rol care îți asigură un salariu minim de 7000 lei brut pe lună.
Garantăm locul de muncă sau costul programului e zero
Avem toată încrederea în tine și în noi. Suntem convinși că dezvoltăm compențe și profesioniști care răspund nevoilor pieței și că împreună vom reuși să-ți găsim jobul dorit la finalul cursului. Noi așa măsurăm succesul în educația profesională. Și dacă nu reușim, ne asumăm! Prin urmare, taxele tale de școlarizare vor fi 100% suportate de noi.
Rate ușor gestionabile, în timpul tău
După ce ai atins pragul minim de venit la noul tău loc de muncă, vei începe să rambursezi un procentaj din venitul tău lunar. Acesta îl calculăm în funcție de perioada de rambursare pe care ți-o dorești – de la 24 la 36 de luni, fără avans și fără sacrificii.

Ce spun absolvenții noștri

Andreea Radu
Business Intelligence Developer 
Pentru mine, experiență Nexus a fost un vis devenit realitate, fiind proaspăt absolventă al unei facultăți în domeniul financiar-contabil căruia îi plăcea gestiunea datelor. Echipa Nexus mi-a oferit oportunitatea de a-mi urmări pasiunea, mi-a dat posibilitatea să mă dezvolt nu doar în ceea ce privește limbajul datelor ci și în alte domenii, cu tehnologii noi pentru mine, cum ar fi SQL Server, JavaScript, Web Development etc.

Consider participarea la acest program un privilegiu pentru care voi fi mereu recunoscătoare, în urma căruia mi-am construit o carieră în domeniu. Astăzi, sunt BI Developer și dezvolt aplicații pentru o companie de asigurări.
Alexandra Ionașcu
Machine Learning Engineer
Nexus Lab este un hub de oameni uimitori. Cursurile au inclus tehnologii utilizate la nivel mondial, cum ar fi SSIS, SSMS, SQL și Power BI, pe care le-am familiarizat practicând și împărtășind idei cu colegii mei și formatorii.

Înconjurată de formatori pasionați, m-am simțit încurajată să folosesc aceste tehnologii pentru a explora mai multe soluții și a greși. M-au învățat să gândesc dincolo de codul pe care îl scriu, să folosesc conexiuni logice și să înțeleg prin practică, ceea ce mă ajută să folosesc și să-mi amintesc informațiile câștigate atunci.
Alexandra Ionescu
Database Administator
Programul Nexus a fost una dintre cele mai frumoase și utile experiențe profesionale pe care o recomand oricui. Mă consider norocoasă pentru faptul că mi-am putut începe drumul aici, învățând și aprofundand în cel mai eficient, plăcut și deloc obositor mod posibil noțiuni tehnice, dar și soft skill-uri absolut necesare unei cariere în domeniul IT.

Trainerii au fost foarte răbdători, ne-au îndrumat întotdeauna către rezolvarea taskurilor în cel mai interesant și distractiv mod, punându-ne la contribuție logică și imaginația. Am reusit sa legam frumoase prietenii datorita atmosferei destinse si deschiderii instructorilor foarte dedicati si comunicativi.
Avem răspunsul la
întrebarea ta!

Contactează-ne

    Atașează-ne CV-ul tău