Data Visualisation

Cel mai bun drum spre obținerea jobulului mult dorit și lansarea carierei tale în data visulisation. Un laborator cu instructori antreprenori conectanți la nevoile pieței, ce oferă insider-knowledge, coaching individual de carieră și conexiuni cu angajatori de top pentru o educație profesională ce dă rezultate.

Vei afla: cum să transformi și să pregătești datele pentru analiză. Vei învăța cum să analizezi datele și cum să creezi dashboarduri din care top managementul să poată lua decizii rapide în ceea ce privește businessul lor.
Durata cursului
2 luni
Tipul de curs
Online
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
Extragerea, transformarea și analiza de date
Durata cursului
2 luni
Dimensiune
12 cursanți
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
Extragerea, transformarea și analiza de date
Durata cursului
2 luni
Dimensiune
12 cursanți

Capacități dezvoltate

Vei învăța cum să modelezi baze de date.
Vei învăța SQL și Power BI pentru a transforma datele în informații valoroase.
Vei învăța procese ETL pentru a pregăti datele pentru analiză.

Program

SQL
Data Modelling
Învăță să scrii cod SQL eficient și să-l optimizezi prin strategii de indexare. De asemenea vom intra în programare procedurală care extinde funcționalitățile standardului clasic SQL. Proiectează modele de date relaționale care să protejeze consistența și integritatea datelor.
ETL
Power BI
Învață să transformi datele pentru a ușura analiza datelor. Construiește rapoarte și dashboarduri care să răspundă la întrebări cheie despre cum evoluează businessul.

Experiența ta

Coach-ul tău, antreprenor
Vei deveni fluent în tot ce înseamnă ”data engineering magic” sub mentoratul unor experți și antreprenori de top care te vor ajuta să navighezi și să asimilezi conceptele cheie prin exerciții, jocuri și scenarii ale unor clienți reali.
Conținut care prinde rădăcini
Programul nostru este construit pentru a se adapta la tendințele pieței. Așa rămâi relevant într-un domeniu dinamic. Învățăm să acceptăm provocări, eșecuri, schimburi de idei și gândire critică.
Consultanță și angajare
Pe parcursul programului vei beneficia de un serviciu de consultanță în carieră care te va pregăti pentru procesul de recrutare și locul de muncă pe care îl vei obține după finalizarea cursului.
Access exclusiv la Nexus
Odată conectat la rețeaua noastră, suntem alături de tine la fiecare pas din cariera ta. Comunitatea Nexus este plină de oameni pasionați cu ochii puși pe fapte mari.

Costuri

Costurile programului sunt susținute de compania Softelligence.

Ce spun absolvenții noștri

Andreea Radu
Business Intelligence Developer 
Pentru mine, experiență Nexus a fost un vis devenit realitate, fiind proaspăt absolventă al unei facultăți în domeniul financiar-contabil căruia îi plăcea gestiunea datelor. Echipa Nexus mi-a oferit oportunitatea de a-mi urmări pasiunea, mi-a dat posibilitatea să mă dezvolt nu doar în ceea ce privește limbajul datelor ci și în alte domenii, cu tehnologii noi pentru mine, cum ar fi SQL Server, JavaScript, Web Development etc.

Consider participarea la acest program un privilegiu pentru care voi fi mereu recunoscătoare, în urma căruia mi-am construit o carieră în domeniu. Astăzi, sunt BI Developer și dezvolt aplicații pentru o companie de asigurări.
Alexandra Ionașcu
Machine Learning Engineer
Nexus Lab este un hub de oameni uimitori. Cursurile au inclus tehnologii utilizate la nivel mondial, cum ar fi SSIS, SSMS, SQL și Power BI, pe care le-am familiarizat practicând și împărtășind idei cu colegii mei și formatorii.

Înconjurată de formatori pasionați, m-am simțit încurajată să folosesc aceste tehnologii pentru a explora mai multe soluții și a greși. M-au învățat să gândesc dincolo de codul pe care îl scriu, să folosesc conexiuni logice și să înțeleg prin practică, ceea ce mă ajută să folosesc și să-mi amintesc informațiile câștigate atunci.
Alexandra Ionescu
Database Administator
Programul Nexus a fost una dintre cele mai frumoase și utile experiențe profesionale pe care o recomand oricui. Mă consider norocoasă pentru faptul că mi-am putut începe drumul aici, învățând și aprofundand în cel mai eficient, plăcut și deloc obositor mod posibil noțiuni tehnice, dar și soft skill-uri absolut necesare unei cariere în domeniul IT.

Trainerii au fost foarte răbdători, ne-au îndrumat întotdeauna către rezolvarea taskurilor în cel mai interesant și distractiv mod, punându-ne la contribuție logică și imaginația. Am reusit sa legam frumoase prietenii datorita atmosferei destinse si deschiderii instructorilor foarte dedicati si comunicativi.
Avem răspunsul la
întrebarea ta!

Contactează-ne

    Atașează-ne CV-ul tău