Cel mai bun drum spre obținerea jobulului mult dorit și lansarea carierei tale în DevOps. Un laborator cu instructori antreprenori conectați la nevoile pieței, ce oferă insider-knowledge, coaching individual de carieră și conexiuni cu angajatori de top pentru o educație profesională ce dă rezultate.

Vei afla: cum să împachetezi și să livrezi aplicații pentru cloud, să construiești și să administrezi arhitecturi complexe folosind Docker și Kubernetes, să administrezi infrastructura și configurațiile din cod, să securizezi modul de împachetare și livrare al aplicațiilor, integrezi testarea automată în pipelines pentru aplicații sigure și de calitate. Toate sub forma unor studii de caz, cu exemple practice concrete, pentru a fi mai bine pregătit pentru viitorul job.
Durata cursului
3 luni
Tipul de curs
Online
Plată în rate după angajare
2300 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2300 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2300 euro, plata după angajare

Capacități dezvoltate

Vei ști să administrezi infrastructuri pentru livrarea de aplicații.
Vei ști să construiești pipelines pentru împachetarea și livrarea aplicațiilor.
Vei învăța Doker și Kubernetes și rolul lor în infrastructura de livrare a aplicațiilor.
Vei învăța PowerShell și Az.CLI pentru administrarea infrastructurilor cloud și on-premise.
Vei înțelege mindset-ul unui antreprenor și îți vei însuși competențe care nu se predau în alte școli de IT.
Noi, antreprenorii, înțelegem cel mai bine importanța networking-ului, de aceea după terminarea programului vei intra în rețeaua Nexus, în care îți vei găsi susținerea necesară pentru o evoluție fulminantă în domeniul DevOps.

Program

Agile
SCRUM
WaterFall
Jira
Azure Boards
GitHub
Acest modul introduce DevOps, evidențiind valorile sale. Vă pregătește pentru rolul de profesionist DevOps și explorează adaptarea la diferite metodologii de dezvoltare, precum Agile și SCRUM. De asemenea, acoperă gestionarea problemelor și urmărirea acestora, gestionarea codului sursă și automatizarea construirii și livrării aplicațiilor.
PowerShell
VNets
Docker
Terraform
Azure CLI
Bicep
Acest modul se concentrează pe infrastructura necesară pentru aplicații, acoperind scripting-ul platformei, infrastructura ca și cod, gestionarea mașinilor virtuale, rețelistică, containerele Docker și orchestrarea containerelor cu Kubernetes. De asemenea, abordează gestionarea configurării sistemului.
Azure Monitor
Microsoft Entra
SonarQube
MegaLinter
Azure RBAC
Privileged Identity Management
Veți învăța despre monitorizare și securitate în DevOps, inclusiv implementarea monitorizării cu Azure Monitor. Se pune accent pe securitate în fiecare etapă a dezvoltării, gestionarea identității și privilegiilor, securitatea codului, criptarea datelor și testarea calității aplicațiilor. De asemenea, veți învăța cum să integrați rezultatele testelor în fluxul DevOps.

Experiența ta

Coach-ul tău, antreprenor
Vei deveni fluent în tot ce înseamnă ”DevOps magic” sub mentoratul unor experți și antreprenori de top care te vor ajuta să navighezi și să asimilezi conceptele cheie prin exerciții, jocuri și scenarii ale unor clienți reali.
Conținut care prinde rădăcini
Programul nostru este construit pentru a se adapta la tendințele pieței. Așa rămâi relevant într-un domeniu dinamic. Învățăm să acceptăm provocări, eșecuri, schimburi de idei și gândire critică.
Consultanță și angajare
Pe parcursul programului vei beneficia de un serviciu de consultanță în carieră care te va pregăti pentru procesul de recrutare și locul de muncă pe care îl vei obține după finalizarea cursului.
Access exclusiv la Nexus
Odată conectat la rețeaua noastră, suntem alături de tine la fiecare pas din cariera ta. Comunitatea Nexus este formată din oameni pasionați și dedicați, orientati spre realizări semnificative.

Despre Trainer

Cine este Alexandru?
Cu o pasiune pentru tehnologie și un talent natural pentru rezolvarea problemelor complexe, Alexandru are o experiență de 14 ani în industria IT. lucrând ca și consultant pentru proiecte de dimensiuni mari. Pasiunea pentru educație și dorința să împărtășească cunoștințele sale cu alți profesioniști din domeniu l-au determinat să devină trainer certificat pe tehnologii Microsoft începând cu 2012.
Experiență
Cu un portofoliu bogat și experiență vastă în dezvoltarea și implementarea soluțiilor tehnice, el oferă servicii de consultanță personalizate pentru organizații din diverse industrii. Alexandru și-a început cariera în consultanță lucrând la HP, urmând ca mai apoi să devină antreprenor pentru a servi mai bine nevoile clienților săi.Parcurs

Costuri

Educație pentru toți
Suntem siguri că vei obține locul de muncă pentru care ne-am pregătit împreună. Dacă vizezi un anumit job la o companie, îți vom oferi tot sprijinul pentru a obține acel job și rambursarea costurilor programului o vei începe numai după ce ai fost angajat/ă pe un rol care îți asigură un salariu minim de 4000 lei net pe lună.
Garantăm locul de muncă sau costul programului e zero
Avem toată încrederea în tine și în noi. Suntem convinși că dezvoltăm competențe și profesioniști care răspund nevoilor pieței și că împreună vom reuși să-ți găsim jobul dorit la finalul cursului. Noi așa măsurăm succesul în educația profesională. Și dacă nu reușim, ne asumăm! Prin urmare, taxele tale de școlarizare vor fi 100% suportate de noi.
Rate ușor gestionabile, în timpul tău
După ce ai atins pragul minim de venit la noul tău loc de muncă, vei începe să contribui în Nexus cu un procentaj din venitul tău lunar. Acesta îl calculăm în funcție de perioada pe care ți-o dorești – până la 24 de luni, fără avans și fără sacrificii.
Avem răspunsul la
întrebarea ta!

Mă înscriu la curs

Următoarea grupă începe la 15.01.2024. Locuri limitate (cel mult 15 cursanți)

    Spune-ne unde ne-ai întâlnit


    Atașează-ne CV-ul tău