Quality Assurance Automation

Cel mai bun drum spre obținerea jobulului mult dorit și lansarea carierei tale în QA Automation. Un laborator cu instructori antreprenori conectanți la nevoile pieței, ce oferă insider-knowledge, coaching individual de carieră și conexiuni cu angajatori de top pentru o educație profesională ce dă rezultate.

Vei afla: cum să te asiguri de o întelegere temeinică a aspectelor necesare din dezvoltarea software, Agile și Scrum, version control (git) si managementul de bază al sistemelor, testarea black-box și white-box, testare unitară, testarea web și mobilă, precum și teoria și tehnicile formale de testare, verificare vs validare, evaluarea riscurilor, măsurări eficiente, testare funcțională si non-funcțională, test plans vs suites vs analysis - cu accent pe exersarea automatizărilor in 3 mini-proiecte practice. (back-end, front-end, mobile)
Durata cursului
3 luni
Tipul de curs
Online
Plată în rate după angajare
2000 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
15 cursanți
Investiție
2000 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
15 cursanți
Investiție
2000 euro, plata după angajare

Capacități dezvoltate

Vei știi să proiectezi, să construiești și să administrezi un ecosistem de testare software.
Vei învăța tehnici necesare DevOps, tehnologii de automatizare și programare care te vor ajuta să implementezi infrastructuri complexe de testare.
Vei deprinde arta de a analiza proiecte software la diverse etape de maturitate în privința asigurării calității și proiectarea sistemelor de testare automată a acestora.
Vei înțelege mindset-ul unui antreneprenor și îți vei însuși competențe care nu se predau în alte școli de IT.
Noi, antreprenorii, înțelegem cel mai bine importanța networking-ului, de aceea după terminarea programului vei intra în rețeaua Nexus, în care îți vei găsi susținerea necesară pentru o evoluție deosebită în QA Automation.

Program

Agile
SCRUM
Trello
Jira
Descoperă imaginea de ansamblu a dezvoltării software și a QA. Veți învăța cum să faceți față provocărilor domeniului de QA în circumstanțe relevante. Un QA aspirant devine cu atât mai bun cu cât are o viziune de ansamblu a întregului produs software, înțelege mai bine ca developerii specificațiile și interpretarea lor în necesități reale ale clienților și astfel vor putea imagina planurile de testare cele mai potrivite. Ne antrenăm prin exemple practice și jocuri.
Python
Rust
JavaScript
Docker
O călătorie a învățării a mai multor limbaje de programare și testarea framework-urilor pentru a fi pregătit pentru orice situație. Nivelul tehnic de programare necesar pentru QA Automation nu este similar dezvoltării software clasice din cazul programatorilor - ne concentram pe aceste părți din programare și înțelegerea arhitecturilor necesare, depășind bariere între limbaje de programare. Exemple practice și jocuri care sunt construite să dea posibilitatea unui QA aspirant de a aborda aproape orice limbaj de programare sau framework.
Postman
GSheets
Selenium
UiPath
3 proiecte complet automatizate folosind diferite cadre și tehnologii. Proiecte practice pe echipe în care cunoștiințele acumulate se sedimentează. Punem accent pe dezvoltarea capacității de a modifica și creea noi arhitecturi de automatizare, adaptate - mobile, web, backend.

Despre Trainer

Experiența ta

Coach-ul tău, antreprenor
Vei deveni fluent în tot ce înseamnă ”data engineering magic” sub mentoratul unor experți și antreprenori de top care te vor ajuta să navighezi și să asimilezi conceptele cheie prin exerciții, jocuri și scenarii ale unor clienți reali.
Conținut care prinde rădăcini
Programul nostru este construit pentru a se adapta la tendințele pieței. Așa rămâi relevant într-un domeniu dinamic. Învățăm să acceptăm provocări, eșecuri, schimburi de idei și gândire critică.
Consultanță și angajare
Pe parcursul programului vei beneficia de un serviciu de consultanță în carieră care te va pregăti pentru procesul de recrutare și locul de muncă pe care îl vei obține după finalizarea cursului.
Access exclusiv la Nexus
Odată conectat la rețeaua noastră, suntem alături de tine la fiecare pas din cariera ta. Comunitatea Nexus este plină de oameni pasionați cu ochii puși pe fapte mari.

Parcurs

Costuri

Educație pentru toți
Suntem siguri că vei obține locul de muncă pentru care ne-am pregătit împreună. Dacă vizezi un anumit job la o companie, îți vom oferi tot sprijinul pentru a obține acel job și rambursarea costurilor programului o vei începe numai după ce ai fost angajat/ă pe un rol care îți asigură un salariu minim de 3500 lei net pe lună.
Garantăm locul de muncă sau costul programului e zero
Avem toată încrederea în tine și în noi. Suntem convinși că dezvoltăm competențe și profesioniști care răspund nevoilor pieței și că împreună vom reuși să-ți găsim jobul dorit la finalul cursului. Noi așa măsurăm succesul în educația profesională. Și dacă nu reușim, ne asumăm! Prin urmare, taxele tale de școlarizare vor fi 100% suportate de noi.
Rate ușor gestionabile, în timpul tău
După ce ai atins pragul minim de venit la noul tău loc de muncă, vei începe să contribui în Nexus cu un procentaj din venitul tău lunar. Acesta îl calculăm în funcție de perioada pe care ți-o dorești – până la 24 de luni, fără avans și fără sacrificii.
Avem răspunsul la
întrebarea ta!

Contactează-ne

    Atașează-ne CV-ul tău    course-detailsQA.php