SQL Developer

Cel mai bun drum spre obținerea jobulului mult dorit și lansarea carierei tale de SQL Developer. Un laborator cu instructori antreprenori conectanți la nevoile pieței, ce oferă insider-knowledge, coaching individual de carieră și conexiuni cu angajatori de top pentru o educație profesională ce dă rezultate.

Vei afla: cum să organizezi datele în planuri eficiente, să construiești și să administrezi structuri complexe de date, să creezi data warehouses și să lucrezi cu baze de date non-relaționale.
Durata cursului
3 luni
Tipul de curs
Online
Plată în rate după angajare
2300 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2300 euro, plata după angajare
Tip curs
Online
Competențe dezvoltate
programare, autodisciplină, troubleshooting
Durata cursului
3 luni
Dimensiune
12-15 cursanți
Investiție
2300 euro, plata după angajare

Capacități dezvoltate

Vei știi să proiectezi, să construiești și să administrezi un ecosistem de date.
Vei învăța SQL care te va ajuta să implementezi infrastructuri complexe de date.
Vei deprinde arta de a analiza volume mari de date și de a extrage concluzii relevante pentru business-ul în care vei activa.
Vei înțelege mindset-ul unui antreprenor și îți vei însuși competențe care nu se predau în alte școli de IT.
Noi, antreprenorii, înțelegem cel mai bine importanța networking-ului, de aceea după terminarea programului vei intra în rețeaua Nexus, în care îți vei găsi susținerea necesară pentru o evoluție fulminantă în domeniul datelor.

Program

SQL
Data Modelling
ETL
ELT
Descoperă cum funcționează SQL Server. Vei înțelege care este engine-ul din spate și cum comunică el cu sistemul de operare și resursele hardware.

Învăță să scrii cod SQL eficient și să-l optimizezi prin strategii de indexare. De asemenea vom intra în programare procedurală care extinde funcționalitățile standardului clasic SQL. Proiectează modele de date relaționale care să protejeze consistența și integritatea datelor.

Vei învăța să dezvolți mecanisme ETL si ELT care să extragă date din diferite surse.

Dezvoltă modele care conferă semnificație și structură semnificativă datelor, facilitând astfel înțelegerea, interpretarea și utilizarea acestora într-un mod coerent și eficient.
Azure
Data Factory
Cosmos DB
Azure Synapse
Stăpânește NoSQL învățând tehnicile și tehnologiile din acest curs.Vei gestiona și analiza seturi de date voluminoase, cu un flux de date intens care sunt transferate către serverele tale.

Creează un cluster sănătos, alege tehnologiile și cuplează-le pentru a putea procesa în timp real toate datele și pentru a genera profit pentru firma ta.

Vei putea să procesezi limbaj natural sau să faci un motor de recomandare.

Ești pregătit pentru debitul de date care te va ajuta pe tine și compania ta să învingă competiția?

Experiența ta

Coach-ul tău, antreprenor
Vei deveni fluent în tot ce înseamnă ”data engineering magic” sub mentoratul unor experți și antreprenori de top care te vor ajuta să navighezi și să asimilezi conceptele cheie prin exerciții, jocuri și scenarii ale unor clienți reali.
Conținut care prinde rădăcini
Programul nostru este construit pentru a se adapta la tendințele pieței. Așa rămâi relevant într-un domeniu dinamic. Învățăm să acceptăm provocări, eșecuri, schimburi de idei și gândire critică.
Consultanță și angajare
Pe parcursul programului vei beneficia de un serviciu de consultanță în carieră care te va pregăti pentru procesul de recrutare și locul de muncă pe care îl vei obține după finalizarea cursului.
Access exclusiv la Nexus
Odată conectat la rețeaua noastră, suntem alături de tine la fiecare pas din cariera ta. Comunitatea Nexus este formată din oameni pasionați și dedicați, orientati spre realizări semnificative.

Despre Trainer

Cine este Andrei?
Pasiunea pentru antreprenoriat te poate purta pe drumuri nebănuite, iar în cazul lui Andrei, direcția a fost înființarea Nexus și asumarea poziției mult dorite de trainer. Comunicativ și mereu cu entuziasmul la el, Andrei și-a descoperit adevărata vocație în îndrumarea și formarea celor captivați de domeniul IT. A greși nu este întotdeauna un lucru rău, acesta este mindsetul pe care îl cultivă în cadrul fiecărui curs, permitându-le astfel cursanților să își dea voie să greșească și, cel mai important, cum să învețe din acea experiență.
Experiență
Interesul pentru Business Intelligence și bazele de date relaționale, demonstrat în cei peste 15 ani de experiență în domeniu, a fost îmbinat cu cel pentru educație, culminând astfel într-o carieră de formator, începută drept Microsoft Certified Trainer. Andrei și-a început cariera lucrând la Microsoft, urmând ca, în decursul anilor, să se alăture altor business-uri de succes precum PokerStars și Națiunile Unite.

Parcurs

Costuri

Educație pentru toți
Suntem siguri că vei obține locul de muncă pentru care ne-am pregătit împreună. Dacă vizezi un anumit job la o companie, îți vom oferi tot sprijinul pentru a obține acel job și rambursarea costurilor programului o vei începe numai după ce ai fost angajat/ă pe un rol care îți asigură un salariu minim de 4000 lei net pe lună.
Garantăm locul de muncă sau costul programului e zero
Avem toată încrederea în tine și în noi. Suntem convinși că dezvoltăm competențe și profesioniști care răspund nevoilor pieței și că împreună vom reuși să-ți găsim jobul dorit la finalul cursului. Noi așa măsurăm succesul în educația profesională. Și dacă nu reușim, ne asumăm! Prin urmare, taxele tale de școlarizare vor fi 100% suportate de noi.
Rate ușor gestionabile, în timpul tău
După ce ai atins pragul minim de venit la noul tău loc de muncă, vei începe să contribui în Nexus cu un procentaj din venitul tău lunar. Acesta îl calculăm în funcție de perioada pe care ți-o dorești – până la 24 de luni, fără avans și fără sacrificii.

Ce spun absolvenții noștri

Călin Ciută
Business Analyst - Deloitte Technology
Recomand cu drag Nexus Learning Lab!

Cursurile sunt de calitate, noțiunile complexe fiind explicate într-un mod profesionist și în același timp ușor de înțeles.

Nexus Learning Lab adună laolaltă oameni de calitate care fac experiența și mai faină.
Nicola Neagu
Data Visualization Consultant - Softelligence
Am început sa fac parte din echipa Nexus de la sfârșitul clasei a 12-a iar în prezent sunt anul întâi și am un loc de muncă. Pe parcursul întregului proces am avut parte de ajutorul și sprijinul întregii echipe.

Pe parcursul cursului de BI am fost pusă în fața unor probleme cât se poate de reale pe care am reușit să le rezolv cu ajutorul echipei și din care am învățat lucruri noi ,care m-au ajutat să mă adaptez mult mai ușor la locul de muncă.

Pot spune ca Nexus a dat startul carierei mele!
Alexandru Mitran
Software Developer - Axes Software
Prin Nexus am avut oportunitatea de a cunoaște ce înseamnă să înveți din plăcere! Cursul oferă nu numai o bază teoretică, ci te și pregătește pentru un loc de muncă prin aplicarea informațiilor pe exemple reale.

Am avut ocazia să cunosc și persoane minunate, alături de care am petrecut una dintre cele mai frumoase perioade de până acum. Dacă aș mai putea trece prin Nexus încă o dată pentru prima oară, nu m-aș gândi de 2 ori.

Andreea Vîlceanu
Data Visualization Consultant - Softelligence
Nexus Learning Lab este locul unde visele prind contur!

E locul unde am învățat să fac lucruri care înainte îmi păreau imposibile și unde am prins curaj să nu-mi mai abandonez pasiunile, ci să le dau o șansă. Datorită trainerilor care au foarte multă rabdare, într-un timp relativ scurt, am descoperit secrete ale unor tehnologii, care înainte îmi păreau mistere imposibil de descifrat.

Pentru mine, experiența Nexus a reprezentat cel mai important pas în cariera mult visată, deoarece m-a ajutat să dobândesc o bază solida de cunoștințe tehnice, m-a învățat cum să le aplic și cum să găsesc soluții rapide și chiar inedite oricărei probleme care poate surveni.
Gabriel Chiță
SQL Developer - Axes Software
Pentru mine Nexus a reprezentat mai mult decât un curs. Nu am avut în nici un moment senzația că mă aflu la un curs, și că am un trainer care încearcă să îmi explice niște lucruri.

Întotdeauna am simțit că persoana care mă ajută îmi este un prieten, cineva care mă ajută doar pentru că poate și pentru ca eu am nevoie. Și am fost ajutat nu doar pe plan

tehnic , am fost ajutat și să ma dezvolt ca persoană. Mi s-au oferit numeroase posibilități să fac lucruri la care nici nu am îndrăznit să mă gândesc că sunt în stare să le fac.
Victor Ambarus
Data Engineer - Extia
Pot spune cu încredere că Nexus este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut. Nu numai pentru cât de multe am descoperit și am învățat pe parcursul cursului,

cât și pentru comunitatea super faină unde te simți mereu ca acasă și poți fi in largul tău. Pentru cine vrea să intre în industria IT, Nexus este cu siguranță locul unde ar trebui să mergeți.
Mihnea Neferu
Azure & Microsoft365 Consultant - Boco Prime IT
Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie Nexus. Am învățat ce înseamnă cu adevărat o cariera in IT, cum trebuie sa înveți cu adevărat pentru profita din plin de resursele puse la dispoziție cât și de timpul alocat,

am învățat de la a scrie o linie de cod pana a face un CV demn de un programator. Fără Nexus nu as fi ajuns la nivelul la care sunt acum ca programator, dar mai ales ca om.
Avem răspunsul la
întrebarea ta!

Mă înscriu la curs

Următoarea grupă începe la 20.05.2024. Locuri limitate (cel mult 15 cursanți)

    Spune-ne unde ne-ai întâlnit


    Atașează-ne CV-ul tău